Zeester en kwal

Hier deel ik nog een post oveer vissen of waterdieren maken uit plastic afvaal. Voor wij nog neit bekend is wil ik hier opnieuw onze buurt-jaar-project in korte uitleggen:

Met onze buurt-kunst-club zijn dit jaar aan het werken op het thema Wonder Water werken. In een van ozne thema-workshops willen wij vissen en waterdieren te maken van plastic flessen en andere plastic afvaal materialen zoals potjes, bubbel-wrap en dergelijke. 
Kathy had in een eerdere post instructies gedeeld om hoe je een geel (goud) vis kan maken uit een plastic fles. Ik ben ook zelf bezig geweest met waterdieren en ik heb gekozen om een zeester en een kwal te maken.

De zeester vond ik zo interessant om te doen dat ik wil hiermee de instructies van het proces delen.


 Wat je nodig hebt :

- Insteekhoes (transparant of meer kleuren)
- Binder verdelers ( meer kleuren)
- Plastic zakje (wit, meer kleuren, transparant)
- Bubbel-wrap 
- Schaar 
- Lijm staat in de foto maar je hebt het niet nodig!
- Nietmachine (zeer belangrijk!)
- Pen ( of beter een stift)
- Vel papier
- Verf (optioneel)
Tip: als je deze zeesterren in water wilt, dat mag! Maar ik adviseer om dan deze te decoreren niet met acrylverf maar met nagellack.


Volgende keer deel ik instructies om een kwal uit flessen en soeppot te doen.