Stempels van verpakkingsschuim
Het verbaast me steeds hoeveel verpakkingsmateriaal gebruikt wordt bij spullen die je aanschaft. 
Doos in doos met vaak op maat gesneden verpakkingsschuim en alles nog eens in plastic zakjes. Dan koopt je een klein dingetje en zit je vuilnisbak gelijk vol.

Bij mij niet dus. 

Uiteraard gaat karton bij het oud papier, maar soms zijn de doosjes zo mooi en stevig dat ik ze opnieuw gebruik. Ook veel plastic zakjes gebruik ik weer om van alles in te doen en de zaken-sluitertjes, zwart of wit plastic met een ijzerdraadje erin, bewaar ik altijd. Ze zijn heel handig om van alles vast te binden, ook bijvoorbeeld de planten in de tuin. Blijft over het verpakkingsschuim, daar kun je ook van alles van maken. Als het mooi vlak en stevig is, is het geschikt om stempels van te maken. Met een hobbymesje is het prima in vorm te snijden en met een klein puntschaartje kun je er ook in knippen en de randjes afwerken.


Verpakkingsschuim

Figuur tekenen

Snijden en knippen